
زیست شناسی جانوری
شناخت جانوران و حیوانات مختلف و مطالعه زندگی آن ها از دیرباز از علاقه مندی های انسان ها بوده است.
قرن ها پیش ارسطو فیلسوف برجسته یونان باستان، جانداران را براساس شباهت های ساختاری آن ها رده بندی کرده است اما از قرن نوزدهم میلادی و با کشف میکروسکوپ که یکی از ابزارهای رایج در تحقیقات زیستی به شمار میآید، حوزهای تازه برای شناخت موجودات زنده را در دنیای زیست شناسی به وجود آمده است.
همچنین شناخت ماده ژنتیکی و کشف DNA و ساختار آن در سال ۱۹۵۳ توسط دو دانشمند انگلیسی دریچه جدیدی برای تحقیقات و مطالعات در مورد جهان طبیعت و ارتباطات تکاملی بین موجودات به وجود آورد. امروزه زیست شناسی جانوری، زمینههای مطالعاتی بسیار گسترده و متنوعی دارد.

زیست شناسی گیاهی

گیاهان تنها به عنوان منبع غذایی مطرح نبوده و بسیاری از نیاز های انسان از جمله تامین الیاف جهت تولید پوشاک، چوب مورد نیاز جهت تولید مبلمان، کاغذ، دارو و همچنین اکسیژن مورد نیاز جهت تنفس را تامین می نمایند پس می توان گفت انسان ها وابستگی کاملی به گیاهان دارند.

اهمیت این گرایش با توجه به احتیاج مراکز پژوهشى به کارشناسى علوم گیاهى آشنا به مسئله های گیاه شناسى و فیزیولوژى گیاهی، نیاز به کارشناسان علوم گیاهى در کشاورزى و صنایع دارویی، نیاز علوم گیاه پزشکى به کارشناسان علوم گیاهی، غذائى و چوب و کاغذ و … نیاز به کارشناسان علوم گیاهى در مسئله های محیط زیست، رفع نیازمندى هاى علوم طبیعى و باغهاى کشاورزى به کارشناسان علوم گیاهى و پاسخگویى به نیاز مرکز های آموزشى و پژوهشى در زمینه تربیت مدرس و محقق علوم گیاهى به خوبى روشن می شود.
اساتید مرتبط با رشته زیست شناسی گیاهی:
0 دیدگاه